11 thoughts on “Препоръки

 1. Рекламното ни студио пое ангажимент за графичен дизайн и съдействие при създаването на юбилейното издание “140 години Каменица”. Интересен и отговорен проект, чието развитие тепърва предстоеше.
  Съзнавахме, че ролята на копирайтъра е от съществено значение.
  Иванка Могилска ми беше препоръчана от издателство “Жанет” като сериозен професионалист.
  От първия ни разговор се убедих в това. Освен, че се зае с конкретната си авторска, текстова задача, тя активно и безкрайно креативно се включи в цялостната визия на проекта с препоръки и прекрасни, нестандартни идеи. След всеки наш контакт, аз като дизайнер се чувствах все по уверена в екипното сходство и добър краен резултат.
  Безкрайно коректна и отговорна като срокове и поети ангажименти.
  За мен беше удоволствие и крачка напред в професионалната ми работа контакта с Иванка.
  Тя успя да създаде един безкрайно увлекателен и интерес материал в специфична и на пръв поглед скучна материя.
  Абсолютен, неподражаем професионалист!
  Благодаря, Иванка!

  Мария Винарова-Стойчева, рекламно студио “Тотем”

 2. Ако имате нужда от редактор и копирайтър, не се колебайте да се свържете с Иванка Могилска. Изключително добър професионалист. Тя беше моят неоценим помощник в издаването на книгата ми „Stretch – цялостна система за постигане на баланс в животa”. Без нейната умела редакторска намеса книгата нямаше да види бял свят и най-важното нямаше да е приятна за четене и лесна за разбиране. „Зад всяка добра книга стои изключителен редкатор” (Ф. Скот Фицджералад), аз мога само да потвърдя думите на великия автор и да ви кажа, че Иванка Могилска е точно такъв редактор.

  Написването на една книга е само началото. Тя трябва да се маркетира добре и да намери своите читатели. Тук идва нуждата от добрия копирайтър, който да подготви текстовете за сайта, маркетинг офертите, цялата комуникация. Една среща, кратък бриф от моя страна за това какво искам и какво се стремя да постигна – резултат
  маркетингови текстове точно според заданието (даже над очакванията ми). Работил съм по много различни копитайтърски и маркетингови проекти, но лекотата на работа и бизнес рабирането, което срещнах в копирайтъра Иванка Могилска са невероятни.
  Ако имате въпроси, оставам на разположение Ивайло Кунев
  0889535123  i.kunev@inyourhands.bg, https://stretch.bg

 3. Доверили сме съдържанието на блога и сайта ни на Стоянка Могилска и Иванка Могилска. И двете са много прецизни в работата си, подхождат с разбиране към поставените теми и с тях се работи много лесно. Статиите, които пишат за блога ни са със задълбочена, добре проучена и полезна информация, поднесена професионално и винаги в срок. Всяка нова статия е все по-впечатляваща!
  Безкрайно съм благодарна, че ви намерих, прекрасни момичета! Пожелавам ви успех!

  онлайн магазин Lana.bg

 4. Здравейте!

  Искам да изкажа искрените си благодарности към Иванка Могилска и Стоянка Могилска за безкомпромисната им и качествена работа! Работим с тях за създаването на статии за уеб сайта ни и сме изключително доволни от темпа и начина на работа, от качественото съдържание и вниманието към детайла.
  Винаги са били коректнии и са доверен партньор, с който ние с радост работим.
  Препоръчвам работата с тях и им пожелавам успех!

  Поздрави,
  Петя Тодорова
  Business Development Manager

  D’free
  https://dfreefood.com/bg/

 5. Имах възможността да се възползвам от лична консултация в областта на копирайтинга и работата на свободна практика от Иванка Могилска. Нещата, заради които бих препоръчала Иванка са няколко:

  – Иванка има дългогодишен опит и познания в копирайтинга и в работата на свободна практика и това си пролича ясно в разговора ни. Съветите, които тя сподели с мен са почерпени изцяло от нейния практически опит, а не са просто суха материя от книгите;
  – Иванка предварително беше подготвила всички необходими за срещата ни материали. Разговорът ни мина изключително стегнато, ползотворно и без нито една загубена минута;
  – Нямаше проблем да уговорим среща онлайн, в удобен за мен ден и час;

  От консултацията “излязох” с усещането, че съм получила отговор на всички мои въпроси, както и допълнителни насоки и конкретни стъпки затова как да походя по отношение на мой професионален казус.

  Бих препоръчала Иванка на всеки, който има нужда от съвет в сферата на копирайтинга и работата като фрийленсър.

  Кристина Илиева,
  специалист “Маркетинг и комуникации”

 6. Работим с Иванка Могилска повече от 9 години и сме изключително доволни от качествената и бързо свършена работа. Изключително лесно навлиза в спецификата на статията и не е необходимо да правим корекции, преди да я публикуваме. Материалите са написани прецизно и точно, като внимателно е проверен всеки факт. Комуникацията ни върви лесно и гладко, тя ни влиза в „положението“ и ни разбира само с “две думи”. Ако имаме нужда от спешни материали по конкретни теми, винаги е на линия. Материалите, публикувани в нашето списанието се радват на голяма популярност и читаемост. Изключително доволна съм от работата с нея и горещо я препоръчвам. Надявам се да продължим да работим заедно и да имаме още по-големи успехи.

  Никоела Ликьова, дрогерии Be Fit

 7. С Иванка работим заедно вече за трети пореден проект. В нашата работа силата на посланията е от съществено значение. Иванка успя да създаде няколко варианта на слогани за няколко наши кампании. Направи ми впечатление нейната всеотдайност и това, че не пропуска нито един детайл по време на обсъждане на заданието. Изпрати ни всички предложения в уговорения срок. Иванка е професионалист, който съумява във всеки различен проект да се справи с най-сложния превод – преводът от български на български. Често в работата си човек забравя за външния поглед и мисли само в рамките на “кутията”. Иванка винаги успява да те извади от нея. Работата с Иванка е лесна и приятна и я препоръчвам на всеки, който търси отговорите на въпроса “Как да кажа това?”.

  Цветелина Ненкова,
  маркетинг мениджър в Superhosting.bg

 8. Ангажирах г-ца Могилска във връзка подготовка на текстове на български език за уеб сайта на фирмата ни.
  Тя откликна с ентусиазъм и предложи в кратък срок въпросник, с който да отчете специфичните характеристики на фирмения ни профил, отликите, върху които да акцентира.
  Във взаимодействието ни демонстрира ангажирана позиция и интелигентен диалог, даде ни обратна връзка и като част от потенциалното моножество, към което отправяме посланията си.
  Комуникацията протече изцяло онлайн, което скъси процеса за изпълнение на задачата.
  Бих използвала услугите на г-ца Могилска и в бъдеще.
  Използвам случая да адмирирам релизирания блог за фрийланс и желая успех.

  Стела Стоилова, “Ар Ти Ай” ЕООД

 9. Здравей, Иванка

  След близо една година съвместна работа и над 600 написани статии за нашия сайт, искам да ти благодаря за коректното отношение. Текстовете, които написа за българската версия на нашия сайт са много добри, конкретни и стегнати, бяха написани в срок и отговарят напълно на изискванията ни.
  Още веднъж благодаря!
  Поздрави, Мария Денева

 10. Сега видях, че първият ми коментар се е затрил. Благодаря Ви много. Успех и на Вас, каквото и да захванете. :)

 11. Здравейте!
  Не съм работила с Вас и не Ви познавам, но разгледах сайта Ви и много ми хареса. Изглеждате ми слънчев човек. Много яко. Желая Ви успех.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *