Портфолио

През годините съм писала статии и измисляла реклами за продукти и услуги от различни сфери. Запознайте се с някои от областите, в които имам опит. Ако не намирате вашата, свържете се с мен, за да обсъдим дали и как мога да ви бъда полезна.

Писане на статии и преводи: туризъм, козметика, здравословен начин на живот и психично здраве, грижа за дома и градината, био продукти, възобновяеми енергийни източници, интелигентни системи за дома, интериорен дизайн, мода, наблюдение в Интернет, реклама, театър, литература, etc.

Създаване на съдържание за сайтове: писала съм текстове за сайтове от много различни области. Работя на базата на задълбочени проучвания и на въпросници, които правя за всеки отделен клиент.

Концепции за рекламни кампании, отделни рекламни материали и радио клипове: банки, телекомуникационни компании, строителни фирми и фирми за строителни материали, минерални води и безалкохолни напитки, цигари, бижута, хранителни продукти, почистващи препарати, козметика, обзавеждане за баня, etc.

Разгледайте тези секции на портфолиото ми, които ще ви бъдат полезни: