Лични проекти

Блог

„Свободна практика“ е блог за начинаещи и напреднали фрийлансъри. Поддържам го вече над 14 години и всички материали в него са базирани на собствения ми професионален опит като копирайтър фрийлансър.

Посетете го, ако искате да научите как да намирате клиенти и да общувате с тях; как се ценообразува, как да организирате времето си. Всички съвети можете да приложите веднага в своята работа.

Рубриката „Наръчник на клиента“  е специално за хора, които досега не са работили с фрийлансъри и имат нужда от насоки за това как се пише запитване, какви са спецификите на работния процес, как се договорят плащания и се гарантират коректните отношения между двете страни.

Книги

Тая земя, оная земя, кратки разкази, Иванка Могилска, съвременна българска прозаВнезапни улици, български роман, Иванка Могилска, съвременна българска проза

 

 

 

 

 

 

 

Автор съм на две стихосбирки, „ДНК” и „Иначе казано”, два романа и сборник с разкази – всички издадени от „Жанет 45“. Мои стихове и разкази са превеждани на английски, френски, руски, украински, фарси, бангла.

Носител съм на две национални награди за поезия.

През 2022 година излезе първата ми книга с приказки за деца „Шарени сапунени балони“. Прочетете откъси от нея и разгледайте илюстрации на сайта на издателство „Жанет 45“ или слушайте цялата книга в Storytel.

детски книги, детска книга, приказки, шарени сапунени балони, Иванка Могилска, книги за деца, съвременни приказки