Лични проекти

Блог

„Свободна практика“ е блог за начинаещи и напреднали фрийлансъри. Поддържам го вече 9 години и всички материали в него са базирани на собствения ми професионален опит като копирайтър фрийлансър.

Посетете го, ако искате да научите как да намирате клиенти и да общувате с тях; как се ценообразува, как да организирате времето си. Всички съвети можете да приложите веднага в своята работа.

Рубриката „Наръчник на клиента“  е специално за хора, които досега не са работили с фрийлансъри и имат нужда от насоки за това как се пише запитване, какви са спецификите на работния процес, как се договорят плащания и се гарантират коректните отношения между двете страни.

 

Курс

Онлайн видео курсът „Как да успеем на свободна практика“ ви помага да изградите по-бързо стабилен фрийланс бизнес. Всички видеа и упражнения са с практическа насоченост и можете да приложите наученото веднага, за да намерите качествени клиенти; да повишите дохода си; да имате повече свободно време.

Научете повече за курса, вижте цялата му програма и го поръчайте.

 

Книги

Автор съм на две стихосбирки, два романа и сборник с разкази – всички издадени от „Жанет 45“. Мои стихове са превеждани на английски, френски, руски, украински. Носител съм на две национални награди за поезия.