За мен

  • Създавам уникално съдържание за уеб, което привлича потребителите и ги подтиква към желаните от вас действия (абонамент, покупка, etc.).
  • Изграждам – чрез текстове – разпознаваем образ на вашия продукт, услуга или марка и задавам подходящия тон на комуникация между вас и потребителите.
  • Съобразявам текстовете със SEO правилата, така че да са удобни и приятни за четене от хората и да спазват изискванията на търсачките.
Консултирам вас или вашия копирайтърски екип как да подобрите текстовете на сайта/онлайн магазина си и да генерирате повече продажби. Водя индивидуални и фирмени копирайтинг обучения.

Мога да съм ви полезна и при създаването на слогани и рекламни текстове.

Професионалният ми опит включва 14 години свободна практика и фокус върху създаването на съдържание за уеб; работа в рекламни агенции, занимаващи се с развиване и осъществяване на концепции за цялостни рекламни кампании; измисляне на слогани; писане на сценарии за радио и телевизионна реклама; изнасяне на лекции пред различни бизнес общности.

Посещавала съм курсове за писане на съдържание за уеб, UX тестинг,  презентационни умения. Учила съм режисура за драматичен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ и връзки с обществеността в СУ „Св. Климент Охридски“.

Имам пет издадени книги – поезия и проза. Ако искате да научите повече за тях, посетете блога ми за ежедневни фантасмагории, стихове, разкази и приказки.