6 thoughts on “Препоръки

 1. Здравейте!
  Не съм работила с Вас и не Ви познавам, но разгледах сайта Ви и много ми хареса. Изглеждате ми слънчев човек. Много яко. Желая Ви успех.

 2. Сега видях, че първият ми коментар се е затрил. Благодаря Ви много. Успех и на Вас, каквото и да захванете. :)

 3. Здравей, Иванка

  След близо една година съвместна работа и над 600 написани статии за нашия сайт, искам да ти благодаря за коректното отношение. Текстовете, които написа за българската версия на нашия сайт са много добри, конкретни и стегнати, бяха написани в срок и отговарят напълно на изискванията ни.
  Още веднъж благодаря!
  Поздрави, Мария Денева

 4. Ангажирах г-ца Могилска във връзка подготовка на текстове на български език за уеб сайта на фирмата ни.
  Тя откликна с ентусиазъм и предложи в кратък срок въпросник, с който да отчете специфичните характеристики на фирмения ни профил, отликите, върху които да акцентира.
  Във взаимодействието ни демонстрира ангажирана позиция и интелигентен диалог, даде ни обратна връзка и като част от потенциалното моножество, към което отправяме посланията си.
  Комуникацията протече изцяло онлайн, което скъси процеса за изпълнение на задачата.
  Бих използвала услугите на г-ца Могилска и в бъдеще.
  Използвам случая да адмирирам релизирания блог за фрийланс и желая успех.

  Стела Стоилова, “Ар Ти Ай” ЕООД

 5. С Иванка работим заедно вече за трети пореден проект. В нашата работа силата на посланията е от съществено значение. Иванка успя да създаде няколко варианта на слогани за няколко наши кампании. Направи ми впечатление нейната всеотдайност и това, че не пропуска нито един детайл по време на обсъждане на заданието. Изпрати ни всички предложения в уговорения срок. Иванка е професионалист, който съумява във всеки различен проект да се справи с най-сложния превод – преводът от български на български. Често в работата си човек забравя за външния поглед и мисли само в рамките на “кутията”. Иванка винаги успява да те извади от нея. Работата с Иванка е лесна и приятна и я препоръчвам на всеки, който търси отговорите на въпроса “Как да кажа това?”.

  Цветелина Ненкова,
  маркетинг мениджър в Superhosting.bg

 6. Работим с Иванка Могилска повече от 9 години и сме изключително доволни от качествената и бързо свършена работа. Изключително лесно навлиза в спецификата на статията и не е необходимо да правим корекции, преди да я публикуваме. Материалите са написани прецизно и точно, като внимателно е проверен всеки факт. Комуникацията ни върви лесно и гладко, тя ни влиза в „положението“ и ни разбира само с “две думи”. Ако имаме нужда от спешни материали по конкретни теми, винаги е на линия. Материалите, публикувани в нашето списанието се радват на голяма популярност и читаемост. Изключително доволна съм от работата с нея и горещо я препоръчвам. Надявам се да продължим да работим заедно и да имаме още по-големи успехи.

  Никоела Ликьова, дрогерии Be Fit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *