За мен

Ivanka Mogilska

Създавам уникално съдържание за уеб, което привлича потребителите и ги подтиква към желаните от вас действия (абонамент, покупка, etc.).

Изграждам – чрез текстове – разпознаваем образ на вашия продукт, услуга или марка

и задавам подходящия тон на комуникация между тях и потребителите.

Правя SEO оптимизация на текстове, така че да са удобни и приятни за четене от хората и да се съобразени с изискванията на търсачките.

Мога да съм ви полезна и при създаването на слогани и рекламни текстове.

Професионалният ми опит е разнообразен. Включва работа в рекламни агенции, занимаващи се с развиване и осъществяване на концепции за цялостни рекламни кампании; измисляне на слогани; писане на сценарии за радио и телевизионна реклама.

Занимавам се с писане и редактиране на текстове от 2005 година. Работила съм 4 години за малки и големи рекламни агенции. От 2009 година съм копирайтър на свободна практика.

Посещавала съм курсове за писане на съдържание за уеб и за презентационни умения. Учила съм режисура за драматичен театър в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” и връзки с обществеността в СУ “Св. Климент Охридски”.

Имам четири издадени книги – поезия и проза. Ако искате да научите повече за тях, посетете блога ми за стихове, разкази и приказки.